8.11.11

Mustaa maitoa


Eilis-aamuna tää äippä sai vähintäänkin hämmästyttävän tekstiviestin isä J:ltä, jonka sisältö meni jokseenkin näin "A ei meinannut suostua juomaan ollenkaan maitoa aamupalalla. Koska se on mustaa". Hmm, no meni kyllä tovi jos toinenkin miettiessä, kunnes oli pakko lähettää selvennystä vaativa tekstiviesti. No, musta maitohan tarkoitti tietenkin Valion nahkatakki-kuvioisen tölkin maitoa. Enpä olisi kyllä ihan heti kekannut ja kyllä riemu ratkes moisen selviämisestä lääkehoidon tunnillekin. Mahtava mimmi tuo A, että oikein mustaa maitoa!

Maito seikkailut eivät toki loppuneet tähän, sillä kun tänään käytiin eri kaupassa ostamassa maitoa, saatiinkin perusmaitopurkki designin sijaan ja sehän ei käynyt päinsä Aalle. Ruokapöydässä kuultiinkin mahtavaa riemua "EEEEEI, MINÄ HALUAN MUSTAA MAITOA!". Olipa onni, että design-maitoa oli jäänyt vielä tilkka kaappiin. Huh huh, mitähän tästäkin vielä tulee ? :D

Maitoseikkailuja odotellessa,
Amanda!

ps. meillä mennään perjantaina 3-vuotisneuvolaan! h-u-r-j-a-a-! meinasin ihan pepulleni lentää, kun tänään soittelin jälleen viimetipassa neukkis-aikaa ja olisin saanut sen jo huomiselle. Porissahan odoteltiin aina pari viikkoa sitä aikaa. melko hurjaa tuokin !


ainiin, kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!