8.11.11

Miau sanoi Lenni, kun kaupunkiin muutti


Lenni on vierasilla. Napattiin se viikonloppureissusta kotimatkalle sen löhöiltyä koko päivän meidän porin-mummilan sängyssämme. Täällä sitä odotti oma tuttu koti, oma perhe ja rutkasti kaappiin jääneitä kissan herkkuja.

Vähän jännitti kuitenkin miten L suhtautuisi kotiin palaamiseen, varsinkin kun nyt seurana olisi myös koirakaveri Jetta, mutta ihan turhaan! Mahtavat kaverukset tulevat hyvin toimeen ja kumpainenkin on nauttinut olostaan. Yllätyksenä on myös tullut, että nyt Lenni ei kaipaa ollenkaan ulos, vaikka Porin mummilassa saa siellä olla päivät pitkät (ja siitä se tosissaan nauttii!). Sunnuntaina L matkaakin taas maaseudun vapauteen mummilan väen mukana, saa nähdä miten sitä enää osaa sitten ollakaan ilman kisulia taas. Ehkä napataan se seuraavalla kerralla taas mukaan?

On se Lenni vaan niin rakas. Ei siitä millään olisi halunnut luopua ja aina sitä ikävöi. Naarmut unohtuu hetkessä, kun ajattelee sitä sylissä köllivää kissavauvaa, joka kehrää ja puskee minkä ehtii. On se vaan lutunen - se meidän oma rakas Lenni.

Amanda !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!