17.6.11

Kesänen



On tää vaan huisi tää Suomen suvi ! Äärilaidasta äärilaitaan on taaskin menty, mutta viimein saatiin nauttia myös tasaisen sopivasta säästä (eilen & tänään). Sopivat säät sopivatkin hyvin vapaapäivälle! Hulluimmat helteet vietinkin sitten töissä.... EIPÄ ollut kuuma tai mitään !

Hulluimmilla helteillä tehtiin työpäivän jälkeen kesän ensimmäinen maikkalareissukin, joka oli äärettömän ihana virkistys hikihattusille työ-vanhemmille ja ikiliikkuja-uhmailijalle. Siellä me polsikittiin lasten altaanpohjalla koko poppoo yhdessä syssyssä. Välissä mamma vartos tavaroita viltillä ja iskä polski tytär A:n kanssa ja sitten taas vaihdettiin ! Eväitä oli aikas heikonlaisesti spontaanille ilta-reissulle, mutta sepä ei menoa haitannut tippaakaan. Sitäpaitsi maikkalan kahvila pelasti suurimmalta makean nälältä. Ens kerralla silti meinataan pakata oikeen kunnon herkkukori mukaan, ni ei tarvi kuolata muiden eväitä !

(viime viikolla:) Loppuviikosta uskaltauduttiinkin sitten jo ihan luonnonvesiin ja suureksi ihmetyksekseni sain huomata merivedenkin olevan jo ihan lämmintä ! Tytär A ja iskä siellä pulikoivat, mutta mamma ei vielä malttanut kastautua kuin puoliksi. Käytiinkin sitten vielä illan päätteeksi uittamassa Jetta-koiraammekin samaisella suunnalla ja kylläpäs jännittävästä Jetasta kuoriutuikin oikea vesipeto ! Muuta perhettä kiusasikin hyttyset äärimmäisyyksiin, niin jäi sitten Jettasen vesileikit ihan kesken, kun piti jo lähteä. Tästä(kin) oppineena puemme ensikerralla kunnon hyttyssuojatamineet päällemme uittamaan mennessä, niin saa Jettanenkin uida koko sydämensä kyllyydestä.

Tänä viikonloppuna vietänkin suhteellisen vapaata viikonloppua, kun seuraava työvuoro on vasta sunnuntaina edessä - ja sekin vasta yö. Suurempia suunnitelmia ei ole, sillä mummi ja pappa suuntasivat lomamatkalle ja me jäätiin talo-, mummu- ja eläinvahdeiksi. Ja hommaa riittää...

Tänään kuitenkin vähän nollataan raskasta viikkoa saunomalla koko perhe yhdessä - ja siitähän meidän poppoo tykkää !

Railakasta viikonloppua everyone !
Amanda!

ps. Ollaan saatu osaksemme tällä viikolla mitä kauheinta uhmaa. Lieneekö syy mamman työrupeamasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!