30.5.11

Kuvaushetket mummilassa

Innostuinpas eilen kuvailemaan tytär A:ta kunnolla pitkästä aikaan! Ilta-aurinko paistoi niin älyttömän kauniisti sateisen päivän jälkeen mummilan lasi-verannalle, että paikkakin oli enemmän kuin otollinen kuvaukselle. Tytär A poseerasi oikeinkin innostuneena ja myös uusin perheenjäsenemme, Jetta pääsi mukaan kuvauksiin:




Anniina balleriina tanssi-askelia !



Välillä kuvaus voi olla vähän jännääkin ;)




Viimeisin kuva onkin supersuosikkini! Kuvassa on niin seesteinen tunnelma ja valaistus sattui sopimaan kuin nappi silmään luomaan vanhemman ajan tunnelmaa. Jukra mikä kuva meidän Jettulista! ;)

Mainittakoot vielä tytär A:sta, että juku hän on kehittynyt ihan älyttömästi tämän kevään aikana ! Fyysisesti hän on kasvanut taas senttejä lisää ja ollaankin vihdoin ja viimein siirrytty 92-98cm vaatteisiin. Tasapaino on kehittynyt hurjasti ja kaikenlaiset temput (kiipeilyt, kuperkeikat, hyppelyt) ovat mitä mieluisinta puuhaa! Tytär A:sta on sukunsa tapaan kehittynyt oikea laulajatar ja laulu onkin joka päiväinen onnen tae. Muistista löytyy niin autolaulua, laivalaulua, kissalaulua, mutta myös lempilaulajansa (Jenni Vartiaisen) "Missä muruseni on" osataan aikaslailla jo ulkoa :) Välillä tuntuukin, että puoleen meidän päivästä sisältyy tytär A:n laulu (eikä muuten ujostella laulaa vieraillekaan !). Tanssi ja ylipäätänsä musiikki ovat oikeinkin rakkaita harrastuksia ja erityisesti baletti on osoittautunut tärkeäksi puuhaksi. Eipä olla vielä missään tunneilla käyty, mutta kovasti, niin kovasti hän kotona harjoittelee; hyppelee, pyörii ja temppuilee. Liekö hänestä oikea balleriina kehittymässä?

Ensi viikolla mennäänkin jo tutustumaan päiväkotiin. Jukra miten tää aika menee !

t: Amanda !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!