18.2.11

Paperijuttuja!

Äiti A on viime aikoina kiinnittänyt huomionsa kovinkin paperisiin sisustusjuttuhin. Paperi on ekologinen vaihtoehto sisustuksessa, mutta myös niin erillainen (kuin nuo muovijutskat) ja helposti muunneltavissa oleva materiaali. Jos joskus kyllästyy paperisiin tauluihin tms, voi niistä aina muokata vaikka kutsu  - tai kortteja, lahjapaperia,"paperieläimiä" (koristeeksi) tms, you name it!

Ensin innostuin Dawandan tarjonnasta, josta löysinkin aivan ihanan PAPERISEN seinäkellon tytär A:n huoneeseen, mutta myöhemmin bongasin mahtavia tauluideoita mm. Pori Jazz:in (Pori Jazz 2010 logon juliste _mustana_) ja Wordlen sivustolta (mahtavat runo/tekstikortit!). Nyt löytyi äiti A:lle uutukainen sivusto: papershop ! Kuinka herkullisia kortteja ja lahjapapereita sieltä löytyikään, joista voisi ihan yhtä hyvin kehystää vaikka tauluja! Tosin montaa taulua ei meidän uuteen(kaan) kotiin voi ottaa, sillä periaatteessa seiniin ei saa tehdä _ollenkaan_ reikiä ja tasot loppuvat kesken äiti A:n toiveille. Jospa kuitenkin edes pari pääsisi uuteen kotiin(ja loput vaikka lahjaksi? ; D)! Tässä äiti A:n paperiset suosikit:

Tytär A:n huone voisi pitää näistä ?

Herkku!
Mahtaisiko tytär A pitää? Äiti A ainakin tykkää!

Ehkä turhan värikäs (tai väärän värinen?) meidän kotiin, mutta muuten oikeinkin ihana :)
Väriä elämään!
Ja kukapa ei nauttisi tällaisesta syntymäpäiväkortista?


Pitihän näitä mobiileitakin vähän kurkkia! On ne vaan niin suloisia!
Kaikki edellä esiintyneet kuvat lainattu siis papershopin sivulta! :)

Ja tässä tämä ihana Dawandan löytö! ( kuva myöskin lainattu www.dawanda.fi )


Hmm, mitä fiilistelyä! Saadaan muuten jo sunnuntaina (!!) uuden kodin avaimet, että ehkä saakin jo fiilistellä? ;) Meidänhän siis piti saada ne vasta ensi viikonloppuna, mutta onnellisina päästäänkin tekemään koko ensi viikko _rauhassa_ muuttoa, sillä "vanhan/nykyisen" asunnon avainten luovutus on vasta kuun lopussa !

Ompas kiva muuttaa, kun on niin ihania sisustusideoita valmiina ;)
Amanda!

ps. eipäs jää vanhatkaan "sisustusjutut" nurkkiin roikkumaan, sillä kirppispöydät kutsuvat meitä viikolla 9!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!