16.2.11

Kevät uutuuksia!

Tilasinpas tossa edellis-iltana silmälaseja kotisovitukseen Favoptikilta, kun kummasti blogatessa on huomannut tarvitsevansa vähän "avustusta". Äiti A:lta löytyy jo ennestään kahdet lasit, joista toiset ovat vuosimallia -02 ja toiset -06, että ehkä on jo aika päivittää tätä lookkia!


Tänään ne sitten saapuivat; kuusi paria komioita laseja ! Ehkä tosin kaikki eivät "oikeen" ollut tälle mammalle sopivia, mutta saa nähdä, josko joku pari jäisi tälle tielle! Tässä onkin iltapäivä mennyt peilaillessa ja miettiessä, mikä miellyttää silmää ja mikä ei. Kaikkien kohdalla ei tarvinnut edes miettiä, sillä osalle pystyi sanomaan sekunnin katselun jälkeen "auf wiedersehenit"! :D

esim. nämä eivät todellakaan ole jäämässä :'DD

ja nää mahtas olla aika jännät ;)

mitähän mieltä näistä edes olis?
ja nää taas muistutti aikaslailla "vanhoja" laseja...
Hmm, siinä riittääkin sitten pohdiskeltavaa, että mikkä ottas! Kaikkia sovituskuvia en siis tänne (vielä?) laittanukkaan, mutta tosta "yhteiskuvasta" näkyy kuiteski kaikki mallit :)

Lisääkin uutta on tulossa, meinaan äiti A (sekä tytär A) suuntaa tiensä hiihtolomaviikolla kohti parturia! Leikkaus+värjäys (tytär A:lle luonnollisestikkin pelkkä leikkaus) on jo varattuna, joten nyt sitten vaan hiusmalleja miettimään! Kalastajan vaimolla oli aikas mahtavasti värjätty tukka ja se pistikin äiti A:ta mietityttämään, että pitäisikö sittenkin ottaa vaan raitoja koko värin sijaan (nimimerkillä viimeksi raidat ollut vuonna 0?), sillä nuo näyttivät aikas älyttömän ihanan luonnollisilta !

Äiti A:n tukkamalli on kyllä aikas hakusessa, sillä oon nyt pitkään vaan kasvatellut tätä tukkaa, tietämättä ollenkaan mitä siltä haluan. Ottatukka (eri malleissa) onkin ollut tän mamman mallistossa vuodesta 2001 ja nyt oon hmmmm syksystä (?) asti kasvatellut sitä pois. Nyt se on aikaslailla pois, mutta haluanko sen takaisin?


Tässä siis tän hetkinen tukkamalli - ja EN ole alasti tässä :DD

Joku ihan täysin uus malli (ja mahdollisesti myös väri) ois kyllä aikas virkistävä, sillä oon nyt jumittanut tän saman tukkamallin kanssa parisen vuotta. Enkä o muutenkaan kovin arka kokeilemaan hiusjutuissa uutta, sillä tukkahan kasvaa aina takaisin ja värin saa pestyä (parturissa) pois! Että jos teillä arvoisat lukijani, on joku loistoidea tukkamallista, niin saa ihan ehdottomasti tulla ehdotteleen ;) Kaikki ehdotukset huomioidaan!

Tytär A:n kanssa ollaan myöskin aikas hakuammunta-vaiheessa tuolla hiussaralla, sillä käytännössä kaikki ei ookkaa toteutunut ihan niin hienosti, kun olin teoriassa ajatellut... Itsehän olen päättänyt jo varmaan 10-vuotiaana, että minun lapselleni ei sitten aleta leikkaileen mitään otsatukkaa,sillä myöhemmin se on aikas tuskallista kasvattaa pois. Päätin myös, että minun lapseni tulee omaamaan pitkät hiukset, sillä itselläni on aina ollut lyhyet. Noh, mites kävikään - Tytär A:lle ei oikeen sovikaan tuo pitkätukka  (tai no kuinka pitkä se nyt onkaan tällä hetkellä!), sillä kovinkin vallokkaat luonnonkiharast saavat sen näyttämään aikamoiselta peikonpesältä kunnon kampaamisen jälkeenkin... Että ehkä petän kymmenen vuotta sitten tekemäni lupauksen ja teen (myös) tytär A:sta lyhyt-tukka-valioyksilön. Näissä luonnonkikkuroissa saa myös antaa vinkkejä, sillä äiti A ei ole koskaan sellaisia omannut, eikä siksi osaa niille paljon mitään tehdäkkään! Myönnän myös, että luonnonkikkurat osaavat olla myös aika vallottavan ihanat, että ei tuo luonnonkikkuratukka mikää miinus oo!<3


Nyt tukka- ja lasiasiat sikseen ja lounaalle päiväunilta heränneen Tytär A:n ja ADHD Lenni-kissan kanssa!<3

Uutukaista kevättä kaikille,
Amanda!

3 kommenttia:

  1. REPESIN NOIT EKOJA LASEJA :DDD Hienoja kaikki ! :)

    VastaaPoista
  2. Olin kirjottanu tähän joskus tekstiä, mutten saanu tietenkää vastattuu mitään ku en ollu kirjautuneena. Mut nyt kirjotan sen tänne! :D mun mielestä noi toisiks ylimmät lasit oli ihan kivat, sulle sopii tommoset isommat? Onko löytyny nyt mitää uusia lasiehdokkaita?

    VastaaPoista
  3. mäki tykkäsin niistä! ne oli mattamustat ja vaik kui kivat pitääkki. ja sit ku ne oli noi kevyet, ettei nii kovin raskait ko noi muut :D

    enpä o ny ehtiny kattoo muit ehdokkait, mut saaha nuoki sit jossai välis tilattuu, jos haluuki noi ! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!