4.4.12

Pää-pää, pääsiäinen

Viime viikolla istutettiin rairuohoa...

...ja parin päivän päästä olikin noussut jo komea ruoho!

Pääsiäinen menee meillä vilinässä, eikä sitä meillä ehditä tänä vuonna juhlimaan. Viime sunnuntaina virvottiin ja saatiin suuri palkkasaalis pikkunoidalle, joten periaatteessa pääsiäisen juhlinnat juhlittiin jo viime sunnuntaina.

Huomenna alkaa työt uudessa paikassa, jännää! Ihan kuin ei ois koskaan töitä tehnytkään, vaikka kyse on vain uudesta työpaikasta. Sattumankaupalla eräs opettajani on myös työtoverini huomisessa vuorossa, sekin jännää.

Tiistaina jännättiin myös koulujuttuja - se surullisen kuuluisa jobstep. Kolme paikkaa hakusessa syksylle ja jobstep jumissa ensimmäiset viisitoista minuuttia. Siinä meni monta hyvää paikkaa, mutta loistavia jäi myös tälle mammalle. Meikä lähtee syksyllä mm. lasten teholle !

Päiväkodista tuli edellisviikolla päiväkotikuvat - meillä ei oltu tyytyväisiä laatuun. Harmittaa. Palautus kuori siis Seppälän valokuville. Palautuskuori myös Me&I:lle, funky pantsit ei sitten "ihan" ollutkaan tämän matamin juttu. Harmittaa sekin. Molempia juttuja odoteltiin jännityksellä ja molemmat floppas. Mut näin se menee, ei muuta kuin uusia tuulia kohti - nyt kun täällä ollaan terveinäkin jo !

(Jos joku vielä pohtii viime viikkoista sairastelua, niin eka korvatulehdushan sieltä pomppasi. Eiköhän jo tämän kevään sairastelut riittäisi, kun takana on kuumeiset flunssat, silmä- ja korvatulehdus? Pliis, pyytää koulukiireinen äiti!)

Tänään vietettiin J:n kanssa kihlapäivää. Oli oikein parisuhde- & perhepäivä! Yhdessä olo on sitä parasta, nykyisin oikeaa luxusta koulunkäynnin ja kiireisen arjen keskellä. J on ihana, se elämän tärkein.

Tästä päivästä onnellinen, huomisesta jännittynyt,
Amanda!

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihana tuohikoppa :)

    VastaaPoista
  2. mustaki! kirppikseltä löysin joku kerta :) joku tehny itte noita ja myi sit etee päi :) ihanaa et tommone taito säilyny jollai!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!