12.8.11

Voihan syksy


A:lla meni hermo (monesti), äidillä meni hermo ja yläkerrassa rempataan(?). Tää on just tätä syksyä. Heti, kun valon määrä vähenee ja lämpöasteet tippuvat, on mielikin ihan maassa ja hermo kireällä.

Tänään käytiin tutustumassa päiväkotiin ja se oli kyllä semmonen reissu se. Ensimmäiset pari tuntia meni vallan mainiosti, mutta jestas kun päästiin meidän lempipuuhaan syömiseen ni sehän pläjähti koko homma käsiin heti sillä sekunnilla, kun lautasen sai pöytään. Pari makkaran palaa kastikkeesta taisi upota ja sitten sitä jo mentiinkin. Pois pöydästä, takaisin pöydänviereen (x10) ja pissahätäkin "yllätti" mukamas kolme kertaa. Ja eihän sitä ruokaa sitten syötykkään. Kyllä oli sitten mainio-mamma olo sillä hetkellä. Ja jos ruokapöytärenkkumiset eivät tarpeeksi harmittaneet mammaa, niin jestas, kun piti lähteä kotiin. Voihan drama queen. Että onnea vaan päiväkodin tätöset, saatte uhmakkaan kohta huostaanne.

Kyllä harmittaa. Sitä koittaa venyttää pinnaa ja keksiä kaikkea kivaa, että lapsikin pysyisi paremmalla mielellä, mutta ei se vaan auta. Sitten sitä napsahtaa viimein itselläkin (onneksi nyt ei millään äärettömillä asteilla sentään) ja sitten itkee äiti ja A.

Sitä joskus ajatteli, että eihän MEIDÄN LAPSELLE mitään kauheeta uhmaa varmaankaan tule, kun ollaan pidetty aina säännöistä kiinni ja pistetty selvät rajat. Pöh, ihan kuin olisi auttanut. Kyllähän niitä rajoja silti pitää kokeilla. Jatkuvasti.

Suklaata kaipaava,
Amanda

1 kommentti:

  1. no voi höh :( Toiv pikku A:n uhmakkuus helpottaa niin ei sullakaan sit oo niin paljoo mietittävää:) Jännittääkö koulu jo ?

    ps. samaa syysmasista välillä havaittavissa, mutta silti odotan että voin pitää housuja, pitkähihasia ja takkia. Ja odotan myös syksyn väriloistoa. Paljon kivoja juttuja syksyn mukana tulee, eikä vielä ole ihan edes kesä loppunut joten ei vielä heitetä niitä kesävaatteita pois.

    ihanaa viikonloppua. ja ps. hae suklaata, se jelppii. aina ;)

    -henu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!