23.8.11

Kilpajuoksua


Ketä on nopein, kuka voittaa ? Sydän jyskyttää, kädet hikoaa. En meinaa pystyä olemaan paikallani. Sekunnit käyvät ja viimein rivi nollaantuu! PAM, lähtö !

Liitän tunnusnumeron, pikakirjoitan tiedot, siirryn maksamaan. Suoritus 2 minuuttia, tulos olematon.

Kahdessa minuutissa ilmoitin neiti A:ta syksyllä alkavaan Temppukouluun. Siihen mistä ollaan haaveiltu jo alkukeväästä asti, jonka ilmoittautumis ajankohtia kytättiin tarkkaan jo alkukesästä asti ja jonka ryhmä täyttyi kahdessa minuutissa. Päästiin varasijalle neljä. NELJÄ, kahdessa minuutissa. Vaikka katsoin oikein internetin kautta Suomen kellosta tarkan ajan ja samalla sekunnilla, kun kello löi viisi, ilmottauduin.

Täytyy olla kyllä aikamoinen hyperäiti, jotta saa lapselleen harrastuksen.

Olo on järkyttynyt. Kyse on sentään vain n.3-4 vuotiaiden lasten harrastuksesta ja jo sinne pääsy on mahdoton kahden minuutin ilmoittautumisella. Miten voi olla näin ?

Odotin Tampereelta jotenkin enemmän. Enemmän harrastusmahdollisuuksia, enemmän ryhmiä, enemmän harrastusaikoja ja ammattitaitoisia ohjaajia. Kaikkea tätä varmasti on tarjolla, jos on rikas. Edulliset harrastusmahdollisuudet revitään käsistä ja ne jotka eivät selviydy ilmoittautumisesta minuutin ajassa jäävät aidalle odottelemaan kevään ilmoittautumisia (josko silloin olisi jo tarpeeksi harjaantunut ilmoittautuja).

Meillä haaveillaan taas ensi kevääseen temppukoulusta. Harmittaa kyllä eniten tuon touhottajan puolesta, joka olisi varmasti nauttinut täysin siemauksin temppuiluista!

Nyt vaan reenaamaan ensi kevättä kohren,
Amanda!

PS. meillä on alkanut päiväkoti- ja kouluelämä ja elämä on todella muuttunut hektiseksi. Mittää ei meinaa ehtiä tekemään, vaikka vasta toista viikkoa koulua käy. Saapi nähdä miten tämä elämä lähtee tästä rullaamaan, toistaiseksi ainakin meillä on ollut erityisen reipas päiväkotilapsi, joka pärjää loistavasti isojen ryhmässä!<3

1 kommentti:

  1. mihin on amanda kadonnut? :) täällä yksi anonyymi vakkarilueskelija kaipailee :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!