13.5.11

Yllättävän pöljää


 Olipas taas hassu otsikko. Viime päivinä on sattunut siis sekä yllättävää, että pöljää - en niinkään yllätävästä pöljästä sitten tiedä. Koska olen mitä yllätyksettömin; aloitettakoot ensin pöljästä:

Bloggeri ei ole toiminut koko päivänä (tulipas varmaan yllätyksenä kaikille, eikö?). Kerrankin, kun olisi AIKAA paneutua muiden ja omiin kirjoituksiin, ei blogger toimi. Kaiken lisäksi tuudittauduin vielä siihen toiveeseen, että pääsen lukemaan muiden tekstit toiminnan palauduttua, mutta kas - ei näin käynytkään, sillä melkein kaikkien uudet tekstit olivat kadonneet teille tuntemattomille bittiavaruuteen... Tietenkin (lieneekö perjantai 13.päivän kepposia?).

Sitten niihin kivempiin uutisiin: Vikingline otti yhteyttä (!!!!) ja oon maailman suurimmassa koirakuumeessa! Vikingline siis lähetti postia (siis ihan postiapostia, ei sähköpostia!), jossa pahoitteli kittyn katoamista. Eipä ollut kittyä löytynyt pesulastakaan (thanks pesulatäti, kun pöllit sen!), mutta tässä tapauksessa he (=vikingline) on halukas korvaamaan kadonneen kittyn!!! KANNATTI kirjottaa kunnon itkuvirsi. Kaiken lisäksi he halusivat vielä hyvitellä tapahtunutta, ja lähettivätkin "pikkuiselle terveisiksi" Ville Viking-pehmolelun, aterimen, lautasen ja t-paidan. Hohoo, mainostakaamme vikingiä siis. No, pääasia kuitenkin, että saadaan uusi kitty! JEE! (Ois muuten pitänyt kirjottaa vielä siitä toimimattomasta ilmastoinnistakin, niin ois voinut saada vaikka risteilynkin vielä kaupan päälle ! : DDDDD )

Ja sitten vielä koirakuumeeseen: Kesäkodin naapurissa asustaa mitä ihanin muistutus lapsuudesta: cockerspaniel. Kuten jo jossain aikaisemmassa postauksessa kirjoitinkin, olen menettänyt totaalisesti sydämeni rodulle. Siis  t-o-t-a-a-l-i-s-e-s-t-i. (Ja nyt vielä erityisesti tälle naapuricockerille, ah - ihana P!♥)

Nyt sitten kesäkodin naapuri P laittoi viestiä, että ois kyseistä rotua enemmänkin tarjolla ja jestas, että mulle EI SAA kertoa tommosta. Oon jo menossa. Siis hakemaan itselle sellaista! No en nyt OIKEASTI (vielä) menossa, mutta meiningissä jo ihan mukana! Ja mikä parasta; alkaa kyllä tuo siippakin olla! Josko menis tekemään _muutaman_ sijaisuuden niin ois jo potti kasassa? ;) Nyt mua ei kyllä pidättele mikään - cockeria mä metsästän, tahdon saada oman, enkä pelkää ollenkaan!!

Cockeri-uutisia odotellen,
Amanda!

ps. Lemmikki-Lenniin palaten; Lenni on päässyt kesälaitumille kesäkodissa ja oonko nähnyt koko kissaa koko viikonaikana kuin kerran? Syömässä käynyt ja taas kadonnut teille tuntemattomille ulos. No, kyllä routa porsaan kotiin ajaa, antaa sen nyt tuuletella!

kuva täältä

pps. on tullut muuten AIKAS laiskasti lisäiltyä nyt mitään omia kuvia täällä "kesäkodissa", joten josko pitäisi vähän ryhdistäytyä ja koittaa lisäillä vaikkapas viikonloppuna tännekin jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!