10.5.11

Kesäkoti




Meillä on tavallaan kaksi kotia: on viikkokoti (eli se arkikoti) ja sitten on lomakoti, joka sattuu tällä lomalla olemaan kesäkoti. Lomakodissa vietetään siis melkein aina lomia. Joulu, uusi vuosi, pääsiäinen, vappu (tämän vuoden vappu olikin poikkeus, koska vietimme sen arkikodissa), kesä ja osa viikonlopuista ovat siis lomakodin heiniä. Lomakoti sijaitsee n.135km päässä arkikodista, joten lomakodissa ollessa sitä ei tulla poikkeamaan arkikodissa (poikkeuksena kesäloma, kun se on niin pitkä aika!). Lomakoti onkin suomennettuna mummila (lomakoti voi myös olla mummula, jolloin meillä onkin kolme kotia!). Mummilassa sielu lepää (ja välillä taas ei, kun tuntee olevansa taas mamman vallan alla : D).

Eilen pakattiin kassit, suljettiin verhot ja suunnattiin kohti kesäkotia. Täällä sitä ollaan ja todellakin OLLAAN! Iskä J puurtaa kesätöitä "paikallisessa" rakennusfirmassa, kun me tytär A:n kanssa nautitaan (viimoisesta työvapaasta) kesästä! Ja tänään se alkoi; aurinko porotti täydeltä taivaalta ja kevät vaatteet vaihtuivat kesäklänninkeihin. Oltiinkin KOKO PÄIVÄ ulkona!

Kesäkodin erityisiin ihanuuksiin liittyvät iso piha, monet lemmikkieläimet (myös Lenni jää jäädäkseen tänne kesän jälkeen, jolloin meidän arkikodissa ei enää olekkaan lemmikkiä! h-u-l-l-u-a ), TUKIVERKOSTO (kuvitelkaa; mummit, kummit, kaimat ja serkut IHAN lähellä!!), Yyteri, Kirjuri, maikkala (!!!!), sekä YSTÄVÄT!

Meinaammekin ottaa kaiken irti kesäkodin herkuista - alkaen huomisesta. Tapaamme niiiiiin rakkaat ja ikävöidyt ystävämme; tytär A:n ystävän: ystävä A:n (ja hänen siskonsa pikku S:n), sekä äiti A:n ystävän T:n (kuulostipas monimutkaiselta!)! Iiks, tätä on ODOTETTU!! Puhelimessa juuri juteltiinkin siitä, kuinka hassua on sopia extemporee "jos nähtäisiin huomenna", sen sijaan, että sovitaan kolmea viikkoa ennen tapaamista päivämäärää! I-H-A-N-A-A! Kyllä tänä kesänä sitten nähdäänkin ja ihan rajattomasti!!♥

Kesäkoti on rakas, ihana ja aurinkoinen. Kesäkoti on koti!
Amanda!

kuvat täältä ja täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!