1.5.11

vapun lapsonen

Vietettiin eilen iskä J:n ja tytär A:n kanssa mun 21-vuotispäivää ja tänään ollaankin juhlittu vappua koko perheen voimin, joten juhlaa on riittänyt! Huomenna ois suunnitelmissa rynnätä mitä suurimman ihmismassan sekaan Särkänniemeen vappupäivän viettoon ja ensi viikonloppuna saadaan synttärivierata kylään. Osa vieraista tuleekin ihan ensimmäistä kertaa tänne Tampereen kotiin - jännää!

Pikapostaus sisältäkööt pikakuvauksen;
Mitä ihanin syntymäpäivä lahja äidiltä ♥
Sain siis (kovinkin kaivatun) pesukoneen! Joskus aikaisemmassa postauksessani kerroinkin viettäväni pyykkipäivää meidän pyykkituvalla kerran viikossa, niin nyt ei tarvi sinnekään enää raahautua! Sopi kuin nakki silmään meidän "pesuhuoneeseen/kodinhoitotilaan" (ja hei toi rusetti!!)! Jei, ihanaa, kun kesäkin tulee, niin pääsee ulos kuivattelemaan pyykkejä!

ps. kuvapostaukset voivat olla melko vähässä, sillä järkkärimme petti meidät Ruotsin-matkalla, jonka vuoksi se asustelee nyt jonkun aikaa huollossa. Saa nähdä voiko objektiiville tehdä enää mitään (hajosi muuten ihan itsellään!!) - onneksi sentää itse "runko" on kunnossa... Vappukuvat tuleekin sitten otettua ihan meen peruspokkarilla, jolla ei tosiaan kummosia kuvia saakkaan : D Palataan kuvapostauksiin siis sitten, jos/kun niin rakas järkkärini palautuu! yhyy, miss you Canon♥

pps. koska vietin syntymäpäivä-aamupäivääni/iltapäivääni kuninkaalisia häitä seuraten, on pakko jakaa tämä mahtava royal wedding pätkä teidän kanssanne:
: DDDDDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!