5.4.11

KEVÄT!



Tänään se tuli! Kauan odotettu AURINKO!

Siis onko mitään ihanampaa kuin aurinko, joka paistaa täydeltä taivaalta sulattaen talven lumia pois kesän tieltä ? No on; vesilätäkössä hyppivä lapsi!

Tänään löydettiin se jokakeväinen riemu taas; lumet ovat sulaneet suurilta osin ja tilalle ovat tulleet valtavat vesilätäköt. Ei muuta, kun kurakamppeet päälle ja lätäkköön juoksemaan ja hyppimään!

Oltiinkin tänään oikein useita tunteja ulkona, kun ei millään maltettu kököttää sisällä tällä säällä! Tytär A nauttii lätäköistä, äiti A taas puolestaan auringosta ja keväästä! IHANAA!

Tänään käveltiin myöskin ensimmäistä kertaa tänä keväänä oikein PUHDASTA asfalttia pitkin, kun lakaisukone oli käynyt meidän suureksi iloksemme tekemässä työnsä. Juku, että teki mieli hypätä fillarin selkään ja polkea vaikka ympäri Suomea, mutta edellämainittua on "hieman" hankalaa toteuttaa ilman sitä fillaria. Onhan meillä pyörä, mutta se on tuolla 134,4km päässä, kun ei syksyllä muutossa sitä tänne hennottu ottaa talvea vasten... (ps.meidän pyörän virkaa toimittaa isi J:n yhdeksän vuotias oranssi JOPO, joka sai koristuksekseen viime keväänä myös lastenistuimen! TYKKÄÄN!) Hö. Hiukkasen kyllä harmitti, kun oli jo ihan vesi kielellä noista fillari-fiilistelyistä!

On tää kevät vaan niin ihana ! Päivät vaan kirkastuvat ja mielikin kohoaa samaa tahtia ! Tänään olikin ihan super-pitkään valoisaa. Kello oli jotain seitsemän luokkaa, kun läksittiin TAAS ulos, ja edelleen aurinko jaksoi ilahduttaa meitä! Ja kyllä me siitä nautittiinkin (ja nautitaan)!

Keväästä nauttien,
Amanda!

ps. Meillä on eka kerhokuvauskin ylihuomenna! Hilppasen jännää!!

3 kommenttia:

  1. ihana kevät! oi jopo ! muistankin sen juuson jopon ! itselläki täsäs jopokuume ollut pidemmän aikaa: huutonetissä taistelen vanhan mallisesta joposta mutta niin moni muukin :D Ehkä pitää vaan marssia kauppaan. :D

    oi juku laitoin fb tänään myös tuon biisin, alkuperäsen tosin mutta meinasin tän kotiteollisuuden version ! hassua :))

    mukavia lätäkköhetkiä!

    -henu

    VastaaPoista
  2. Ai muistat! Hauskaa : D Oon kyl iha tykästyny kans toho Jopoo! On nii "söpö" ja VARMA! Et suosittelen ;)

    Toi "kevät" on iha huippu! Tykkään varsinki täst kotiteollisuude versiost, ko on jotenki vähä enemmä särmää ! Ja tost otsikostaki tuli heti mielee toi kappale, ni oli pakko lisätä video postauksen perää ;)

    ps. ihanaa saada sulta aina kommentteja!<3

    VastaaPoista
  3. joo jostain yläasteelta :) jopo on kyl nii ihanuus.

    oon niin koukus tähän sun blogiin ja tykkään kirjotustyylistäs ja kuvista ! jeejee. ni oon aina heti kärkkyys täällä jos ois kommentoitavaa :D

    -henu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!