4.2.11

Meidän perheen perjantai!

Tänään se on! Viikon odotetuin päivä; perjantai. NYT on roikkulipäivä!

Tänään siis nukuttiin pitkään (puoli kymmenen on huikea saavutus!), syötiin aamupalat ihan omia aikojamme, löhöttiin tv:n ääressä ja viimein iltapäivällä aloitimme pakkauksen, sillä kohta lähdettäisiin kohti Poria!

Perjantai on siis mummilapäivä (ja isä J:n vapaapäivä)!

Kun auto oli pakattu, sai tytär A viimein sulkea silmänsä ja matkustaa päiväunien ihmeelliseen maailmaan. Siellä viihtyykin tunnin jos toisenkin, kun auto hyrräilee tasaisesti kohti mummilaa. Matkalla tehtiin kauan odotettu pysähdys kirpputorille, josta tarttuikin mukaan aikas ihana velourmekko (kerhomekko!) ja laamapaita tytär A:lle! Saatiin jopa isä J mukaan kirppikselle, se on jo aikasmoinen saavutus!

Kohta oltiinkin jo mummilassa, jossa sai jatkaa roikkulipäivää levon tunnelmissa. Pitkä automatka oli nyt takana ja isä J, sekä äiti A saivat sulkea hetkeksi silmänsä, kun isomummu viihdytti tytär A:ta (vai menikö se toisin päin?). Levon (ja salkkareiden :D) jälkeen saunominen kyllä maistuikin! Juku, että ollaan odotettu saunaa!!! Meillä ei ollutkaan tällä viikolla mahdollisuutta päästä kotona saunomaan, joten mummilan sauna houkutteli kummasti meidän perhettä!

Ja saunan jälkeen maistuikin iltapuurot! Vaikka isä J joutuikin lähtemään vielä kauppaan, kun täykkärivanhemmat äiti A ja isä J, unohtivat tytär A:n vaipat kotiin (ja tosta pottailusta ei nyt tuu MITÄÄN)! NÄIN!


Tällaista meille tänään, mites teidän perjantai ? :)

Amanda!

ps. iltapäivitys: iltapissa tuli P-O-T-T-A-A-N!!!! Oon ylpein tytär A:sta!<3

2 kommenttia:

  1. Mitäs, me haettiin auto, ajeltii ja mentii nuqquu aikasi, et jaksoin aamust pirteenä men töihi :)

    VastaaPoista
  2. kuulostaa hyvältä ;)

    tuun testaa sun auton etupenkin ens viikonloppuna ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!