4.6.12

Kesän ensimmäinen aamu


Kuva 7.6.2011
 Virallisesti se oli jo perjantaina, mutta meidän kesä taisi alkaa vasta tänään, kun uudenlainen arki koitti.

Tänään sai nukkua pitkään ja viettää rauhallista aamua A:n kanssa, kun työt alkavat iltavuorolla. Ihanan rauhaisaa, ei kiirettä minnekkään ja ulkoa kuuluu kesän ääniä: päiväkodin pihassa leikkivät lapset, linnunpöntössä huutavat linnunpoikaset ja kaukaiset kaivinkoneen äänet. Ah, kesä.

Viikonloppuna motivoin itseni pyöräilemään 8km työmatkan koko kesän ees taas, mutta eilinen säätiedote murskasi suunnitelmat. Maanantaina vettä, tiistaina vettä, keskiviikkona vettä, torstaina vettä... No, ei se nyt ihan putkeen mennyt, mutta luovuttaa en aio! Pyöräily alkakoot, kunhan säät sallivat (8km ei ehkä ole se matka minkä olen valmis taittamaan vesisateessa pyöräillen, ei ainakaan ihan vielä!).

Tämä viikko taitaakin mennä totutellessa uudenlaiseen arkeen, kun tämä matami aloittaa tänään vuorotyön. Alku viikko on aamujen kannalta leppoisaa iltavuoroa, mutta loppuviikosta jännitetään miten superaikaiset päiväkotiaamut alkavat luonnistua. Viikonloppuna seilataankin jo mummun kanssa kohti Ahvenanmaata. Aika jännää. Autokin on vuokrattu ja oikein ruotsinkielellä suoritettuna. Mitenhän me pärjätään?

Amanda!

ps. tänään mummu täytti 84!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!