24.5.12

Esteetön matka



Kuten jo aiemmin taisin mainita, että ollaan mummun kanssa lähdössä reissuun kesäkuussa - on tämä siis toteutumassa. Ja ihan kohta!

Reissua ei suinkaan mitenkään helpota seikat a) mummulla on pyörätuoli b) lähdemme ilman autoa ja c) olen ainut avustaja

Paljastettakoot, että tällä kertaa retkikohteena on Ahvenanmaa ja viivymme siellä pikaloman verran, eli yhden yön työni vuoksi. Tässä sitä on sitten sormet krampaten koitettu etsiä tietoa jos toista hotellimajotuksen esteettömyydestä, satamasta keskustaan liikkumisesta sekä ohjelmatarjonnasta. Aika tyhjää on, täytyy sanoa.

Täten kumarran oikeen syvään ja kiitän kauneimmin mitä osaan, jos joku (IHAN KUKA VAAN!!!) osaisi neuvoa hieman tuota Ahvenamaalla kulkemista ja tekemistä, kun oma kokemukseni rajoittuu kuuden vuoden takaiseen luokkaretkeen (joka ei tuntenut sanaa esteetön)!

Sievoinen ongelma asiassa on myös tuo, että ollaan menossa sinne lauantai iltapäivänä ja lähdössä sunnuntai-iltapäivänä, joten ei ole harmainta hajuakaan onko yksikään putiikki auki vierailuaikanamme.

Haastetta kerrakseen,
Amanda

ps. Kuva viime kesältä

pps. Olen jo epätoivoissani lähetellyt laivayhtiöön kysymyksiä autopaikasta, kun tuntuu ettei koko Ahvenanmaa sisällä mitään, jossei siellä ole autolla. Höh.

Niin ja onhan tuo matkan jatkaminen Tukholmaankin käynyt mielessä - ah tuo armas tuttu ja esteetön kaupunki. Siinä ois kaupunkilomaa päivän ajaksi. Eihän se reissu ihan tappiokaan saisi olla, onhan se mummun elämän ensimmäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!