25.1.12

Kymppitonni!



Oijoi, viime bloggauksesta on kummasti vierähtänyt tovi jos toinenkin, mutta nyt oli kyllä pakko palata ruudun ääreen, kun The Naapuri informoi kymppitonnin täyttyneen kävijämittarissani! Jei, kiitos teille lukijoille, jotka ootte vaan jaksaneet odotella uutta postausta, vaikka uudet postaukset ovatkin antaneet odotuttaa itseään.

Tällä suunnalla on opiskeltu, sairasteltu flunssaa (ja opiskeltu!), nautittu ystävistä ja sukulaisista (ja opiskeltu...) ja vähän myös sisustettukin (opiskelujen ohella)! On pitänyt ihan "muutaman kerran" tehdä sisustuspostauskin meidän kodin tyylistä, valinnoista ja haaveista, mutta aina se "vaan jää".

Tähän kohtaan voisi mainita, että helpompaa olisi tehdä postaus meidän kodin arjesta, joka kuvinensa päivinensä käsittelisi ihmeellistä siivottomuutta, vaikka joka päivä siivoaisikin. Löytyisikö samaistujia? Koti on helppo pitää kotina, muttei siistinä - niinhän se menee.

Toisaalta, vaikka joskus kuinka rassaakin ainainen siivo, niin on tää vaan KOTI, enkä tätä toiseen vaihtaisi! Ehkä sitten vuosien päästä on mahdollisuus rakentaa semmoinen koti, missä kaikki on omalla paikallaan. Ehkä. Tai sitten sekin jää vain suureksi haaveeksi (ei koti, vaan siisti koti!).

Sen haaveen mieleeni tallentaen,
Amanda!

ps. ehkä koitan nyt taas ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäytyä bloggaamaan. Edes kerta viikossa tavoitteeksi ?

1 kommentti:

  1. Juu olisi kiva, jos teistäkin kuulisi enemmän täällä blogin puolella :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!