20.6.11

Yövuoro bloggailua Juhannuksesta

Täällä sitä ollaan, sairaalan yövuorossa ! Muut nukkuu ja minä senkun valvon muiden unta. Kovin hiljaista tuntuu olevan - ei näin hiljaista yötä vielä ole koskaan vastaan tullutkaan. Kaiken hiljaisuuden keskellä päätin kerrankin ottaa hyödystä (=ajasta) huvin ja pistää ranttaliksi. Täten jaan teille ensi viikon juhannus-suunnitelmia (mitä suunnitelmia??):

Oon ollut mitä möllöin ja jättänyt taas kerran Juhannuksen suunnittelematta. Joo, tiedän - JUHANNUKSEN, mukamas koko kesän kohokohdan, mutta se jotenkin taas pääsi yllättämään mut. Ainut mikä on varmaa, on pointti, että en vietä sitä lähelläkään kesäkotia. Huh, ei sillä että kesäkoti olisi jotenkin äärettömän huono juttu, mutta todellakin sillä, että sitä on tullut nyt yhdellä kertaa taas pikkasen liikaa. Kaikella rakkaudella äiti; nyt kaipaan OMAA aikaa. Eikä yövuoron ränttäliksi vedetty bloggaushetki nyt aja sitä asiaa.

Olisi IHANAA viettää Juhannusta (hei kertokaa jo, kirjoitetaanko se oikeasti isolla ?) todellisen ystävälauman keskellä, mutta the bailaajat ovat varanneet visiittinsä jo Himoksen Juhannuksesta, jonka budjetti meikäläisen osalta hiipui cockerspanieliin. Toisekseen ajatus festarijuhannuksesta ei oikeen nappaa tällä erää. Juhannus on kuitenkin juhannus (ISOLLA vai pienellä???) ja sillon vaan ollaan ja fiilistellään ! Vuoden ainoa juhla, jolloin voi hyvällä mielin skipata baarin ! (ei sillä ettäkö olisin kauhea juoppo ja juhlisin kaikki juhlani baarissa, vaan lähinnä sillä, että baariin kaikki tuppaa kaikkoamaan aina kesken kaikkien juhlien - paitsi juhannuksen) Mökki, ystävät ja oma skumppa. Ah, kyllä kelpais.

No, eihän noi tänä juhannuksena toteudu, mutta jonnekin on lähdettävä. Mummi on luvannut hoitaa jälkikasvun, joten minä nappaan siippani kainaloon ja painan kaasua. Mennään sitten vaikka ihan omaan kotiin, ihan kaksisteen, mutta pois on päästävä. Hetki rauhaa ja OMAA tilaa - mikä olisikaan ihanampaa. No joo, tietysti se skumppa ! Näillä mahdollisesti siis mennään ja sitten todellakin mennään !

Juhannus on siis auki - ei suunnitelmia. Miten tää vaan karkas taas ajatuksista? Että se Juhannus/juhannus on OIKEASTI jo ensi viikolla (kellon mukaan jopa jo tällä viikolla!). Kaikilla tuntuu olevan suunnitelmat jo valmiina, mutta meikä vain haparoi. Ehkä se koti on vaan paras paikka. En ainakaan valittaisikaan!<3

Mites teidän Juhannus? Vai oliko se nyt juhannus ? Niin tai näin, silloin juhlitaan !
Amanda!

ps. Kuten voitte arvata, ei osaston tietokone sisällä omia kuviani, joten postaus jäi selvistäkin syistä kuvattomaksi. Olkoon näin. Voihan se muutenkin olla vähän sekavaa juttua täynnä näin klo 03:30 kirjoitettuna. Sallittakoot se, varsinkin, kun valvottavana on vielä toinen yö edessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!