5.5.11

Perkuleen Linet!

Viime kuussa tehtiin viikon mittainen, erittäin onnistunut Ruotsin matka. Säät olivat mitä ihanimmat ja meillä oli niiiiin mahtava reissu. Mahtava reissu - jos mukaan ei lasketa laivamatkoja.

Tytär A ei erityisemmin jaksanut tätä iltamatkailua (iltalaivoilla kuljettiin siis), joten tunnelma oli katossa. Kaiken huipuksi menomatkalla (Ruotsiin) hyttisiivoaja siivosi petivaatteiden mukana myös tytär A:n uusimman ystävän; Hello Kitty pehmolelun ja paluumatkalla hytin ilmastointi ei toiminut (jonka johdosta vietimme hyvinkin hikisen ja unettoman yön). En ottanut suurempia paineita Hello Kittyn metsästyksestä, sillä hyttisiivoaja vannoitti meitä, että se löytyisi vielä löytötavaratoimiston kautta.

Edellisviikolla sitten soittelin sinne ensimmäistä kertaa, jolloin Kitty ei ollut vielä palautunut toimistolle. Toimistosetä kehoitti kuitenkin soittamaan vielä viikon kuluttua uudelleen, jolloin uusi kuorma tuotaisiin heille. No soitin - ja ei. Ei kittyä missään.

Koska Kitty oli ihan uusi ja melko arvokas - ja koska kaiken järjen mukaan se Kitty ei ole voinut kadota tuhkana tuuleenkaan - päätin ottaa yhteyttä Viking Lineen sähköpostitse. Laitoin alkuviikosta viestiä, josko he voisivat selvittää kittyn kohtaloa pesulasta, mutta ei vastausta.. Eilen iltapäivällä näpyttelin uuden viestin "vähän tiukempaan sävyyn", mutta kappas; emme vaivaudu edes vastaamaan. Saakelin Viking Line ja saakelin pesulatäti (joka todennäköisesti PÖLLI kittyn)! Olen päättänyt alkaa boikotoida koko yhtiötä.

HILPPASEN ärsyttää!

Edelleen ilman Kittyä,
Amanda!

2 kommenttia:

  1. Mun kaverilta viikkarin hyttisiivooja pölli kengän. Onneksi se sai sen myöhemmin takasin. Nyt tapaus jo naurattaa...

    VastaaPoista
  2. ai vain yhden kengän? : DDD mahto olla antoisa varkaus siivoajalla ! varsinkin kun jäi vielä kiinnikin : D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!