17.3.11

Leikkuripäivä !

Lenni-leikattu-kolli olikin tänään kastroinnissa+rokotuksissa eläinlääkärillä ja juku, et tää mamma oottaa mikä rauhallinen sylikolli siitä tulee ! : D Ehkä toi "sylikissa" saattoi olla turhaa toive-ajattelua, mut oishan se "mukavaa" jos tuo jätkä pikkasen rauhottus entisestää !




Tytär A:lle oli muuten "pikkasen" kova paikka jättää Lenni - jäi vaan seisomaan ja katsomaan Lenniä ja riuhtoi heti, jos häneen koitti koskea.. Raukka luuli varmaan, ettei Lenni tule enää kotiin! :/ Onneks sentää mistään tämmöisestä ei ollut kyse, vaan saatiin Lenni jo tunnin päästä kotiin !

ps. eläinlääkärissä selvisi, että Lennillä on ollut korvapunkkeja, joten nyt meni sitten mummilastakin kaikki kissat ja koirat lääkitykseen (korvapunkit tosi leviäviä ja Lennikin varmaankin saanut sen joltain mummilan eläimeltä, kun ei itse oo ollu paljookaa ulkona..) ! Onpahan nyt korvapunkitkin häädetty lääkkeiden voimin, et nautitaan nyt sit terveestä, leikatusta kollistamme !

8 kommenttia:

  1. Pitäskö Nellikin viedä ?! :o

    VastaaPoista
  2. No ku se nuohoo teil :D

    VastaaPoista
  3. Korvapunki on ihan hirveen inhottavi. Mulla on kotona kolme koiraa ja viis kissaa ja yhellä kissalla oli korvapunkki niin siinähän pitää sitten kaikki viedä eläinlääkäriin.

    VastaaPoista
  4. no sen on kyllä inhottava ! ja kallis ongelma!

    VastaaPoista
  5. Todella kallis jos on paljonkin eläimiä.

    VastaaPoista
  6. Joku mun kaveri oli joutunu kanssa käymään kuurit viidelle kissalle ja kuudelle koiralle just eilen siitä mule soitteli ja päivitteli laskun summaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!