30.3.11

Back in business

Hihii, meidän perhe on palautunut viimeinkin matkahumusta ja "nauttii" olostaan Suomessa. Höh, ei me nyt oikeesti NAUTITA, vaan oltais haluttu jäädä pidemmäksi aikaa Ruotsiin ja Ruotsin kevät oli sitä luokkaa, että täällä EI KYLLÄ NAUTITA, mutta tavallaan on ihan kiva olla kotimaisemissakin oman peiton alla turisemassa.

Matka meni kyllä nii kivasti, ettei ois parempaa voinu toivoa (lisäaikaa kylläkin!), enkä malttas millään odottaa uutta matkaa (nimenomaan) Tukholmaan! Kesällä ois superkiva mennä seuraavaksi, mutta noin 100% varmuudella se kesä ei tule olemaan kesä 2011, vaan ennemminkin 2012. Tänä kesänä odottaakin kesätyöt, juhlimiset, sekä valmistautuminen uuden uuteen syksyyn, joka tuo tullessaan äiti A:n koulun - ja tytär A:n päiväkodin aloituksen. Huh, siinä riittääkin sulateltavaa koko kesäksi!

Ruotsissa tosiaan oli niiiin ihanan keväistä, ettei matkasta voinut olla nauttimatta senkään puolesta! Tiet olivat sulia ja aurinko paistoi niin ihanasti jokaisena päivänä! Tuuli toki oli vielä jäätävää (kuten Suomessakin), mutta lumi oli tiessään. Ah, sitä pääsi niiiin kevät-fiilikseen, mutta Suomeen palattuaan sitä palautui hyvinkin nopeasti maanpinnalle, sillä heti satamassa meitä odotti täysin valkoinen maisema - ja eikun autoa putsailemaan !

Eilinen menikin tosiaan matkaväsymyksestä toipuessa (huh, että reissaaminen onkin rankkaa!) ja tänään sain viimeinkin purettua loput kassit ja siivoiltua kämppää taas enempi kodin näköiseksi. Huomenna saadaankin ihanainen Vaari (mun iskä) kylään ja tää ilta menikin leipoessa! Tuolla ne suklaa-mokkamarengit "kypsyvät" uunissa, että vielä hetki pitäisi jaksaa valvoa!

Tässä odotellessa löytyikin kuva-arkistoista tämmöinen n.19 vuoden takainen valokuva iskästä ja musta : ) Ollaan menossa Tukholmaan ja oon suuripiirtein samanikäinen tässä, kuin mitä tytär A on nyt! Aikas ihana kattella tämmösiä<3


Meidän iskä J kaikkoaakin huomenna koko päiväksi työmaalle ja koulutukseen, joten tää mamma ei pääse bloggailemaan teidän kanssanne (J vie koneen mennessään, eikä meikäläisen koneessa toimi nettipiuha viimekesän ukkosen aiheuttamien vaurioiden vuoksi)! Palaillaampa sitten loppuviikosta uudelleen! :) Unia!<3

t: Äiti A, joka palasi Tukholmasta neljän uuden kenkäparin kanssa. Hups!

4 kommenttia:

  1. oiii tukholma on kyllä ihana! oon menossa kahden viikon päästä tukholmaan pyörähtään ja kuukauden päästä uppsalaan! ihana fiilistellä nyt jo sun postauksen siivittämänä.

    ps. kuvia reissusta ja kengistä !:)

    -henu

    VastaaPoista
  2. siis henu et kai sä vappua uppsalassa vietä?! :p
    -julia

    VastaaPoista
  3. en vappua ! mut vapun jälkeen sit reissuu :)

    VastaaPoista
  4. ahaa,luulin jo,kun me ollaan täältä tukholmasta varmaa menos sinne ,hihi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!