12.2.11

Sisustusjuttuja

Mä sitten rakastan sisustuslehtiä! Niistä on niin kiva nappailla ideoita omaan kotiin ja samalla ihastella semmoisiakin kivoja juttuja, jotka eivät ole ollenkaan (siis YHTÄÄN!!) sitä omaa juttua, mutta silti niin kauniita! Niistä saa salaa haaveilla, vaikkei niitä koskaan omaan kotiinsa ottaisikaan ;)

Ja mikä tuuri the-sisustusmammalle kävikään, kun mummille saapui juurikin eilen Maalaisunelma- lehti! Maalaisromanttinen sisustus ei kyllä oikeenkaan meikäläiseen nappaa (siis omaan kotiin, muuten kylläkin kovinkin kaunis), vaan olen enemmänkin modernin (ja osaksi myös retro-) sisustuksen ystävä. Tämälehti jaksaa kuitenkin aina yllättää ja antaa haaveilemisen aihetta! Yleensä sieltä bongaillaankin kauniita lamppuja, retrokalusteita tai ihania tuoleja. Tämä lehden numero oli kyllä ihan yli veto, sillä heti sivulla 17 oli KAIKKEA mistä tykkään! Tältä sivulta bongasinkin kaksi aivan loistavaa nettisivua: http://www.plumen.com ja www.dawanda.com .

Plumenista löytyy aivan ihana lamppu (joka muuten on maailman ensimmäinen designer-matalaenergialamppu, joka kestää K-A-H-D-E-K-S-A-N keraa pidempään kuin tavallinen polttimo!!), joka olisi oikeinkin tervetullut meidän haaveiden kotiin (keittiöön lähinnä!) ! Ah, aina saa haaveilla, vaikka ei tuo lompakkoakaan kovasti rasittaisi, nimittäin hittihankinnan hinta on vain 29.95€/kpl (ei mielestäni ollenkaan paha?).. Meillä (haaveiden kodissa) nämä ihanuudet (toiveissa 2kpl) saisivat olla koko kauneudessaan ilman minkään näköisiä varjostimia!

Dawanda osoittautuikin oikeaksi aarre-aitaksi, sillä sieltä löytyikin vaikka MITÄ! Tällä sivulla saa 100 varmaan kulutettua niin rahaa, kuin tuntejakin - on se vaan niin kiinnostava. Päällimmäisinä mieleen jäivät kuitenkin tämä "niiiin meidän tyylinen - kello", joka hintansakin puolesta pääsee _todellakin_ ihastuttamaan muitakin tytär A:n uuteen huoneeseen, sekä laaja valikoima seinätarroja (itse bongasin kirjoittamalla sivun hakukenttään "wall" - tosin hakusanat "wall tattoo" tai "wall sticker" luultavasti rajaisivat paremmin tuloksia), joista muutama löytää varmasti tiensä meidän uuteen kotiin! Tämä mamma on niin tyytyväinen! Tosin kovan työn alle jää vielä löytää ne OIKEAT seinätarrat, mutta sen ei pitäisi olla _liian_ vaikeaa ;)

Sisustusjutut on vaan niiiiin kivoja!

Nyt iltapuuhiin ja sitten lauantai-sauna!<3
Amanda!

PS. Ihanuuksiin on vielä IHAN PAKKO lisätä Marimekon kulkue-kangas, joka on niin kovin haaveissa tytär A:n huoneeseen (verhoiksi), vaikka ei nyt mitenkään tähän maalaisunelma-juttuun liitykkään ;)

4 kommenttia:

  1. ihanaa taas lukea tätä blogia! ihan tässä alkaa itsellekkin iskemään sisustusvimma kun lukee blogiasi, kiitos!

    VastaaPoista
  2. noi sistustustarrat oli huikee löytö tänks !
    joskus ostin kodin ykkösestä sisustustarroja ,mutta kämppikset tykkäs pitää kovia juhlia ja ne irtos eikä enää pysyny seinäs kunnolla :(( Mutta noi oli tosi makeita ! Pitääpäs kattoo mitä muuta tilais ! kiitos ! Ja kirjotat tosi hyvin, tuun päivittäin tsekkaan oisko uutta entryä :))

    -henu

    VastaaPoista
  3. mustaki ne oli iha huippulöytö ja iha super edullisia suomen hintoihi verrattuna (ainaki mihi itse oon törmänny), vaikka tulee noihinki silti vähä postareita, mut silti! Ja kerranki oli just semmosii itsee miellyttävii kuviiki nois, ko en sit kyl kest jotai kukkateemaa ollenkaa, mitä paljo esim rautakaupois nähny! tuolt löyty semmosii oikeesti hauskoja ja modernejaki! HUIPPU sivusto! :)

    Nii ja kiitos kehuista ;) Kiva tietää, et joku lukee ja tykkääki viel!

    VastaaPoista
  4. Meillä Henri on sellainen sisustuslehtien suurkuluttaja. Itsekin tykkään, mutta Henri rupeaa enemmän visioimaan :D Sille onkin nyt jo vuoden tullut Koti&Keittiö-lehti ja Avotakka, ku ostin joululahjaksi :D T.Minka

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!