2.2.11

NYT se on viimein täällä!

Kauan haaveiltu, suunniteltu ja odotettu (siis ihan oikein itse olen odottanut!) blogini on viimein avannut ensimmäisen lehtensä! Tunnelma on käsin kosketeltavissa; kihertelen, hypistelen ja pyörin uuden haasteen tuomasta (positiivisesta) jännityksestä, sillä tästä blogista (tai bloggaamisesta yleensäkin) olen haaveillut jo vuosia. Missä lie tuo kauan odotettu true-inspiraatio ja rohkeus on piileksinyt? Nyt kun sen löysin, en sitä hevillä päästäkkään!

Bloggauksen lisäksi tämä vuosi tuonee lisää uusia juttuja, sillä alle kuukauden päästä edessämme on (kauan haaveiltu) muutto suurempaan asuntoon! Tässä uudessa asunnossa pikku tytär A (ikää 2v 2kk) saa siis ihka oman ensimmäisen huoneensa! Lisäksi syksyllä meillä koittaa päiväkodin aloitus, sillä tämä mamma palaa uusien opintojen pariin niin hullulta, kun se tuntuukin!

Viime vuosi olikin oikea "ruuhkavuosi", sillä vuosi 2010 sisälsi paljon mullistavia ja jännittäviä tapahtumia. Näistä kokosinkin "hulppean" kuvakoosteen, joka avaa samalla meidän elämää enemmän teille (keille? ;)) :


Tammikuussa ulkoiltiin ja nautittiin ihanista pakkassäistä! Käytiin myös luistelemassa tytär A:n kanssa ensimmäistä kertaa, vaikkapa hän vielä kengillä liitoilikin luistimien sijaan :) Nuutipukin päivänä tytär A oli ihana jääkarhu!


Helmikuusta päällimmäisenä mieleen jäi ehdottomasti hirveä vatsatauti, jonka toin työssäoppimisesta mukanani kotiin! Siinä sitä podettiin yhteensä viikon verran; minä ja isä J. Luojalle kiitos tytär A välttyi tältäkin taudilta! Laskiaspullat kuvana siksi, että vatsatauti iski heti seuraavana päivänä ensimmäisten laskiaspullieni leivonnan jälkeen, jolloin pullat jäi kyllä syömättä! Olishan ne voineet olla makoisia!


Maaliskuussa ulkoiltiin oikein urakalla viimeisten lumien saattelemana (maaliskuussa nimittäin tehtiin kevään viimeinen pulkkareissu!). Työssäoppimiset olivat ohi ja oli aika ahertaa viimosia sivuja opinnäytetyöstä. Argh sitä sen tuomaa tuskaa, onneksi siitäkin selvittiin (kunnialla)!

Huhtikuu oli juhlakuu! Neljäspäivä kihlauduttiin Isä J:n kanssa,yhdeksäs valmistuin (äitini kanssa) lähihoitajaksi, kahdeskymmenesyhdeksäs täytin 20 vuotta ja 30.pv oli aika rientää vapun viettoon! Kerrassaan ihana kuukausi! Kaikki koulun tuoma stressi oli nyt takana ja edessä häämöttivät niin rakkaat päivät kotiäitinä! Talvihaalarit heivattiin talvisäilöön ja tilalle saivat viimein tulla välikausivaatteet! Huhtikuussa tehtiin myös äiti A:lle tärkeitä hankintoja: ihka ensimmäinen järjestelmäkamera, sekä niin rakkaat puksi puut (jotka talvehtivat tällä hetkellä Porissa!)!<3


Toukokuussa "lähimatkailtiin"! Käytiin Harjavallan voimalaitoksella, Kallossa, Kirjurinluodossa ja nähtiin sukulaisia & ystäviä <3 Lisäksi tehtiin vuoden ensimmäinen reissu kesämökille Siipyyseen!

Kesäkuu oli niin lämmin!! Juhlittiin ihanimman kälyn ylppäreitä, niin hauskaa juhannusta, nähtiin tytär A:n ystävää mm. kirjurinluodossa, sekä valmistaduttiin innolla heinäkuussa koittaviin kihlajaisiin! Kesäkuussa koettiin myös surua ja ikävää, kun naapurin mummu menehtyi :(<3

Vihdoin koitti heinäkuu! Oli ihan superkuuma, joka oli todellakin tän mamman makuun! Vietettiin viimein meidän kihlajaisia (oli niiiiin ihanaa!), tytär A:n ystävän yks veitä, vietettiin kesäpäivä koivuniemen herrassa (suosittelen!!) ja juhlittiin isä J:n 21 vuotis juhlia! Lisäksi isä J:n silmälasit kokívat kovan kolauksen ja katkesivat keskeltä kahtia. Näinpä hankimme uudet tilalle heinäkuun helteessä! :DD

Elokuussa valmistauduttiin jo syksyyn, kun päivät alkoivat viiletä. Käytiin koko perheen kanssa mustikassa, nähtiin paljon ystäviä ja valmistauduttiin muuttoon. Lisäksi isä J aloitti opinnot TAMKissa ja aikoopi valmistautua rakennusmestariksi! Meidän mestari isä!<3

Syyskuussa se sitten tapahtui; me muutettiin. Ja vieläpä ihan toiseen kaupunkiin. Nyt Tampere on siis meidän kotikaupunkimme ja Porista tuli meidän "kyläilykaupunkimme", sillä kaikki ystävät ja sukulaiset jäivät sinne :( Uusi koti tuntui niiiin raikkaalta ja omalta! Tämä kuva kuvaa parhaiten muuttoamme; lähes valoton asunto (lamput asentamatta), kaikki sikin sokin, mutta silti kilistetään fresitalla! Meidän koti<3


Lokakuussa juhlittiin tupaantuliaisia ja koti näytti vihdoin kodilta! Lokakuussa tehtiin myös rakkaita hankintoja: Marimekon Nanuk-verhot ja pieni kissanpentu Lenni muuttivat meille! Lenni oli niiiiiin pieni ja suloinen. Nyt tuosta vauvasta on kehittynyt oikea kolli, joka potee varmastikkin ADHD:ta, sillä tuollaista energiapakkausta ei varmasti kellään ole :DD Lokakuu tosiaan meni hellitellen ja ihmetellen tätä pientä<3


Marraskuussa juhlittiin taas! Tytär A ja hänen paras ystävänsä poika A täyttivät molemmat kaksi vuotta, joten synttäreitä juhlittiin puolin jos toisin! Tytär A:n syntymäpäivänä juhlittiin myös isänpäivää<3 Marraskuussa maisteltiin jo myös glökiä, joulutorttuja ja pipareita; mmmm, joulumaistuu niiiiin hyvälle (jo vaikka etukäteen!).



Joulukuussa shoppailtiin joululahjoja (yllätys yllätys?), vietettiin nimipäiviä, koristeltiin Joulu kotiin, käytiin pulkkamäessä ja luistelemassa (tällä kertaa jopa tytär A sai luistimet jalkaansa!). Tämä mamma innostui taas blogien seuraamisesta ja sitä myötä alkoi pohtia oman sellaisen perustamista. Lopulta rauhoututtiin joulun viettoon ja vietettiin kokonaiset 2,5 viikkoa Porissa! Uusi vuosi vietettiin tytär A:n ystävän luona, jossa jopa yökyläiltiinkin uuden vuoden kunniaksi. Ps. tytär A:n mielestä raketit olivat paaaaljon hienompia sisältä katsottuna, kuin ulkoa!

Tällainen vuosi meillä takana! Millainen vuosi teillä oli ? Napatkaa haaste tästä ja bloggailkaa oman vuotenne 2010 kohokohdat! Tämä mamma ei malta odottaa uusien blogien lukua! :)

Mutta nyt on pakko malttaa viimein hipsiä nukkumatin maille; aamulla on aikainen lähtö koko viikon kohokohtaan: kerhoon!<3

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja kauniita unia!



8 kommenttia:

  1. Mieletöntä että oot perustanut ihan oikean blogin! Joskus oon lukenut sun gallerian blogia ja oon tykännyt hirveesti. Alankin heti lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. Hihiii, tulipas onnellinen olo kommentistas! Jei, mulla on ensimmäinen kommentti! : DD <3

    VastaaPoista
  3. Ja toinen!! Minäkin lueskelen täällä. Ja gallerias. Tein ton haasteenkin. Tuli ihan tyhmä.. En muista juur mitää viimevuodesta. Alkava dementiako?

    VastaaPoista
  4. ja minä! ihan huippua kun perustit tän! sun juttujas oli niin kiva aina galleriasskin lueskella:p ! t.anne

    VastaaPoista
  5. amanda tää sopii just sulle kun oot tollanen kirjottajanainen ,perheenäiti ,monipuolirakkauspakkaus<3
    -käly

    VastaaPoista
  6. hihiiii, kiitos kaikille ihanista kommenteista!

    ps.kuule käly, itte oot oikee superrakkaus! :)

    VastaaPoista
  7. Hieno blogi ja kyllä on käynyt mielessäkin, että koska saat luotua oman, ku olet maininnut siitä muutaman kerran :)

    T.Mirabella

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!