27.2.11

Hei me muutetaan!

Kyllä muuton keskellä saa levätäkin!
Onko maailmassa oikeesti MITÄÄN kauniimpaa, kuin nukkuva lapsi ? <3
Onko jollekin jäänyt vielä epäselväksi mikkä ne mun lempparikukat olikaan ?
sentään tytär A on pakannut oman laatikkonsa ;)

Huomenna ois siis luvassa muutto ja arvatkaa näyttääkö täällä siltä ? No ei !

Jos katsoo vaikkapa astiakaappiin, voisi olla 100 varma, että täältä ei ole kukaan muuttamassa MIHINKÄÄN. No mutta ollaan kuitenkin. Ja ihan huomenna kaikenlisäksi. Täytyy myöntää, että ollaan kyllä aikas huonoja muuttajia, vaikka kuinka psyykkasin itseäni olemaan "reipas muuttaja" tällä kertaa..

Onneksi saadaan sentään apujoukkoja huomenissa, nimittäin molempien mummiloiden/mummuloiden väki on tulossa tähän suuntaan muutto-, siivous- ja lastenhoito avuksi!

Ps. Arvatkaa tekisikö mieli tehdä postaus, jossa kuvia kämpästä täynnä muuttolaatikkoja? Sellaista ei ole tulossa, sillä tässä asunnossa ei ole tällä hetkellä _yhtäkään_ muuttolaatikkoa. Tämä kai onni, sillä kaikki (täytetyt) on jo purettu uuteen kämppään ? :'D

Että tällanen muutto tälla kertaa! Katsotaan miten selvitään ! Oishan tosiaan se kirppiskin maanantaina... Mitenhän tässä käy ?

1 kommentti:

  1. Muuttohommat on niitä viimisimpiä mitä jaksais tehdä. Olis kiva muuttaa jos tavarat itsestään soljuis toisesta kämpästä toiseen ja heti hyvil ja oikeil paikoil.

    *Pirre*

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!